OIVA lumenpudotuslaite - verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 04.02.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tuotekolmio Oy Y-tunnus 2522162-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tuotekolmio.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta toimituskuluineen sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutapa

Tuotteet toimituskuluineen maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien verkkomaksuilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankit, POP Pankit, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken ja LähiTapiola Pankki.
Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Checkout Finland Oy

Y-tunnus: 2196606-6

Varastokatu 3 A, 4 krs.
33100 TAMPERE
Puhelin: 0800 552 010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Tuotekolmion etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan.
Tuotteiden hintoihin sisältyy rahti- ja pakkauskulut ja kokonaissumman näet maksaessasi ostostasi.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Tuotekolmio Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautus

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tuotekolmio [ ät ] tuotekolmio.fi tai postitse:

Tuotekolmio Oy
Nimettömäntie 199
74470 PALOINEN

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotekolmio Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tuotekolmio Oy


Nimettömäntie 199, 74470 PALOINEN

Sähköposti


tuotekolmio [ ät ] tuotekolmio.fi